De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Spinningmarathon

04 februari 2023

MJR TEAM DE PINTE nodigt je uit om op zaterdag 4 februari lekker diep te gaan tijdens een uurtje op de spinningfiets bij Oxygen Fitness in Eke.

Jezelf lekker in 't zweet werken doet telkens heel veel deugd. Niet alleen is het een perfecte cardio training op weg naar het hemelvaartweekend, je krijgt er ook instant een heerlijke adrenaline stoot van!

En wat meer is ... ? Met jouw deelname, draagt je meteen ook een steentje bij aan de opbrengsten die we voor onze deelname aan de 1000km van Kom Op Tegen Kanker willen samenbrengen!

Aarzel dus niet en reserveer meteen je tijdslot tussen 13 en 17u. De plaatsjes zijn beperkt ...

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.