De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bijna 19 miljoen naar onderzoek en zorgprojecten

03.12.2019

Jullie inzet op en naast de fiets is het méér dan waard! Mede dankzij jullie, reikte Kom op tegen Kanker dit jaar dit mooie bedrag uit aan beloftevol kankeronderzoek en innoverende zorginitiatieven. In totaal gaat het om 73 beurzen en toelagen.

Kom op tegen Kanker geeft zo al decennialang financiële steun aan projecten die de overlevingskansen verhogen en de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten verbeteren. Dit jaar dus bijna 19 miljoen euro. Een geweldig dikke merci aan iedereen in onze 1000km-familie om dat mee mogelijk te maken! Bedankt!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.