De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Overtuig je omgeving een gift te storten voor je team

Ben je nog op zoek naar inspiratie om vrienden, familie, collega's ... aan te moedigen om een gift te storten voor je 1000km-team? Dan kun je aan de slag met onze basistekst. Die kun je makkelijk omvormen tot een persoonlijke mail om jouw kennissen mee over de streep te trekken.

Giften vanaf 40 euro per jaar zijn tot 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je dus maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug. Meer info over de voorwaarden vind je hier

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.