De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Parkeren

De evenementendorpen aan de Nekkerhal en in de middagsteden zijn vlot bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. We raden dan ook aan om hiervoor te kiezen.

Kom je toch met de auto? Bereid je dan goed voor: een boete, of nog erger, een weggesleepte wagen kan immers een flinke domper op je weekend zetten. Waar parkeer je dus best tijdens het hemelvaartweekend?

Mechelen

Hou er rekening mee dat de reguliere parkings van de Nekkerhal niet beschikbaar zijn tijdens het volledige hemelvaartweekend. Het aantal parkeerplaatsen op wandelafstand van het evenementendorp is beperkt en we bieden geen garantie op plaats op de dichtsbijzijnde parkings. Daarom raden we aan om de grote parkings (Parking Station Mechelen en Parking Zandvoortvest) te gebruiken. Hieronder het volledige overzicht.

Let wel: niet alle parkings zijn elke dag beschikbaar.

  Adres Dagen Voor wie Afstand tot ingang Tarief
Parking station Mechelen (P1) Hanswijkvaart 26, 2800 Mechelen Dag 1, 2,3 en 4 Deelnemers en bezoekers 2,5 km €5/dag
Parking Zandpoortvest (#622) Zandpoortvest 15, 2800 Mechelen Dag 1, 2, 3 en 4 Deelnemers en bezoekers 850 m

Dag 1, 3 en 4: Gratis

Dag 2: €5/dag

Parking Sint-Janshof Nekkerspoelstraat 358, 2800 Mechelen Dag 1, 2 en 3 Deelnemers en bezoekers 1,4 km Gratis
Parking Douaneplein Douaneplein 2, 2800 Mechelen Dag 1, 2, 3 en 4 Deelnemers en bezoekers 1 km Gratis
Parking Sporthal Iham Bautersemstraat 57, 2800 Mechelen Dag 1, 2, 3 en 4 Deelnemers en bezoekers 2,6 km Gratis

Middagsteden

Boom

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom

Hou er rekening mee dat de reguliere parkings van het provinciaal domein die dag niet beschikbaar zijn. Er wordt een ruime parking voorzien op wandelafstand. Deze parking is heel gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12. Navigeer via Google Maps of Waze en volg de tijdelijke (oranje) bewegwijzering naar de parking.

Sint-Truiden

Sporthal Trudo, Sint-Jansstraat 5, 3800 Sint-Truiden

Hou er rekening mee dat de reguliere parkings aan de Veemarkt die dag niet beschikbaar zijn. Er wordt een ruime parking voorzien op wandelafstand van het evenementendorp. Deze parking is heel gemakkelijk bereikbaar vanaf de N80. Navigeer via Google Maps of Waze en volg de bewegwijzering van Kom op tegen Kanker naar de parking.

Huizingen

Provinciedomein Huizingen, Henry Torleylaan 100, 1654 Beersel

Hou er rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen aan het provinciedomein gelimiteerd is. Beperk het aantal auto’s door je als team goed te organiseren en voor te bereiden. Navigeer via Google Maps of Waze naar de H. Torleylaan. Volg de bewegwijzering van Kom op tegen Kanker én de instructies van de mobiliteitsstewards naar een parkeerplaats.

Aalter

Sportpark Aalter, Lindestraat 17, 9880 Aalter

Hou er  rekening mee dat de reguliere parkings aan de sporthal die dag niet beschikbaar zijn en dat het aantal publieke parkeerplaatsen in de gemeente Aalter beperkt is. Beperk het aantal auto’s door je als team goed te organiseren en voor te bereiden. Er worden enkele parkings voorzien op wandelafstand van het evenementendorp. Volg vanaf de invalswegen de signalisatie en volg ter plaatse de instructies van de mobiliteitsstewards.

Terug naar overzicht

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.