De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Programma middagstad Aalter

Evenementendorp in het Sportpark

Leef je je uit voor het podium tijdens de optredens, ga je helemaal op in de (kinder)animatie, doe je je tegoed aan de verschillende eet- en drankstandjes ... Of kies je gewoon voor dat alles in het evenementendorp in middagstad Aalter op zondag 29 mei? Dat laatste, natuurlijk!

En dat allemaal op de tonen van de vrolijke deuntjes die de beste muzikanten uit Aalter en omstreken produceren. Koninklijke Muziekvereniging 'Willen is Kunnen' uit Knesselare, Koninklijke Muziekvereniging 'Sint-Cecilavrienden' uit Lotenhulle en 'Concertband Aalter', allemaal zorgen ze voor een uitgelaten sfeer en vooral véél muziek. Vanaf 15u neemt Radio Meteor het van hen over. Dit Aalterse radiostation maakt een live-uitzending vol interviews, reacties, ambiance en uiteraard de beste plaatjes. Maar ook de dag beginnen doen we in stijl, en wel samen met De KetnetBand!

Optredens

10.30u: De KetnetBand 
13.10u: lokale fanfares (zie hierboven)
15u: Radio Meteor

De Warmste Erehaag

De burgemeesters gaan de uitdaging aan om in hun middagstad de Warmste Erehaag te vormen. Welke middagstad ontvangt de pelotons onder de luidste aanmoedigingen, de leukste versieringen en de meeste toeters en bellen? Kortom, wie bezorgt er de fietsers het meest memorabele kippenvelmoment? Iedere toeschouwer ontvangt alvast een fietsbel om de renners met de nodige luister te onthalen. Een jury, bestaande uit een sfeerspecialist en enkele vertegenwoordigers uit het peloton, zal deze ongetwijfeld moeilijke knoop doorhakken. De trofee wordt uitgereikt tijdens onze slotshow op zondag.

11.15u: Vorming erehaag
11.30 - 12u: Animatie in de erehaag
12 - 13.10u: Aankomst pelotons

Bekijk de precieze vertrek- en aankomsttijden van de verschillende pelotons.

Bekijk hier het inplantingsplan van de eventsite in Aalter. 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.