De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Programma middagstad Antwerpen

Evenementendorp

In het evenementendorp van middagstad Antwerpen valt doorlopend een heleboel te beleven. Leef je bijvoorbeeld uit op een pumptrack en geniet van de bruisende sfeer waarvoor onder andere Dj Boni, De Fanfare en Majoretski zorgen. Kinderen kunnen hun hartje ophalen op een van de drie springkastelen of genieten van de kinderanimatie van 't Zoonlief Collectief.

De langste erehaag

Sinds 2012 houden de vier middagsteden een competitie om de langste erehaag. De burgemeesters gaan de uitdaging aan om in hun stad een zo lang mogelijke mensenketting te vormen. Een gerechtsdeurwaarder zal de lengte van de erehaag officieel vaststellen. Iedere toeschouwer ontvangt een fietsbel om de renners met de nodige luister te onthalen. Voor onze fietsers, de eigenlijke helden van het hemelvaartweekend, telkens een waar kippenvelmoment.
Vorm vanaf 11.30u dus zeker mee een erehaag onder begeleiding van de De Fanfare en Majoretski. Ook de reuzen Anneke Mossel en Langoustian en Antwan - de mascotte van Sporting A - zullen erbij zijn.

Optredens

10.30 uur: Zannemie en de Bende
14 uur: Fleet Wood Mac-coverband
16 uur: Dj Boni (dj-set)

Overzichtskaart Antwerpen

Bekijk hier de inplanting van de evenementenzone:

antwerpen_inplanting_flyer.pdf

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.