De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Programma middagstad Sint-Truiden

Evenementendorp aan sporthal Trudo

Smullen op een streekproductenmarkt, je uitleven op fruitspringkastelen ... Dat kan alleen in Sint-Truiden en wel op vrijdag 27 mei! En er is nog veel meer te beleven in het evenementendorp van deze middagstad van de 1000 km. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje op de Space-Bikes? Daag je tegenstander uit om zo snel mogelijk helemaal over kop te gaan met een fiets. Onmogelijk? Nee hoor! Met kracht en doorzettingsvermogen lukt het iedereen. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Liever goed op tijd aanwezig in de Warmste Erehaag? Dan kun je daar alvast genieten van de mobiele animatie van De Knotsgekke Bende: een nooit geziene combinatie van een dj, livezangeres en entertainer. Het wordt een interactieve show vol ambiance vanaf de eerste minuut. Als publiek ben je geen toeschouwer, maar een deelnemer!

Optredens

  • 10.15u: Time Travellers (bekend van Belgium's Got Talent)
    Twee collega's reizen door de tijd om de beste plaatjes van de jaren vijftig tot nu samen te gooien in één knallende medley.
  • 13.15u: Vraag je plaatje aan
  • 15u: CC'92
    Van The Beatles tot Golden Earring en van AC/DC tot CCR. Uit de as van Big Mac Jumble is in de zomer van 2018 een nieuwe classic rock coverband herrezen. CC'92, naar de ontploffing van de CiCindria in '92.

De Warmste Erehaag

De burgemeesters gaan de uitdaging aan om in hun middagstad de Warmste Erehaag te vormen. Welke middagstad ontvangt de pelotons onder de luidste aanmoedigingen, de leukste versieringen en de meeste toeters en bellen? Kortom, wie bezorgt er de fietsers het meest memorabele kippenvelmoment? Iedere toeschouwer ontvangt alvast een fietsbel om de renners met de nodige luister te onthalen. Een jury, bestaande uit een sfeerspecialist en enkele vertegenwoordigers uit het peloton, zal deze ongetwijfeld moeilijke knoop doorhakken. De trofee wordt uitgereikt tijdens onze slotshow op zondag.

11.15u: Vorming erehaag
11.30 - 12u: Animatie in de erehaag
12 - 13.10u: Aankomst pelotons

Bekijk de precieze vertrek- en aankomsttijden van de verschillende pelotons.

Bekijk hier het inplantingsplan van de eventsite in Sint-Truiden.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.