De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

In 2019 reed het internationale peloton voor de eerste keer uit. Vanuit Lyon reden de renners in vier dagen naar Oudenaarde, om daar samen te smelten met de nationale pelotons voor de slotkilometers richting Mechelen. Na een geslaagde primeur organiseren we dus in 2020 opnieuw een internationaal peloton. En er komt een tweede bij!

De volgende startplaats in Frankrijk moet nog bepaald worden. Twee dingen zijn alvast goed om weten. Het is belangrijk om, door de kans op zomerse temperaturen en het relatief hoge aantal hoogtemeters, als solorijder goed getraind aan de start te verschijnen van deze internationale vierdaagse. Ten tweede wordt het startgeld voor het internationale peloton opgetrokken tot 6000 euro wegens de logistieke meerkost. Net als bij de nationale pelotons gaat er weliswaar gegarandeerd 5500 euro van naar kankeronderzoek. En wees gerust, het aantal kilometers (1000 :-)) blijft gelijk! Lees meer over het internationale peloton.

Neem je deel vanuit een bedrijf of organisatie? Geef dan steeds de organisatie-/bedrijfsgegevens op in plaats van je persoonlijke gegevens.

Deelname vorige editie
9 cijfers, beginnen met 170 (zonder spaties), bijv. 170111222
Solorenner informatie
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.