De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Registreer voor de internationale pelotons van editie 2020!

In 2019 reed het internationale peloton voor de eerste keer uit. Vanuit Lyon reden de renners in vier dagen naar Oudenaarde, om daar samen te smelten met de nationale pelotons voor de slotkilometers richting Mechelen. Na een geslaagde primeur organiseren we dus in 2020 opnieuw een internationaal peloton. En er komt een tweede bij!

De volgende startplaats in Frankrijk moet nog bepaald worden. Twee dingen zijn alvast goed om weten. Het is belangrijk om, door de kans op zomerse temperaturen en het relatief hoge aantal hoogtemeters, als solorijder goed getraind aan de start te verschijnen van deze internationale vierdaagse. Ten tweede wordt het startgeld voor het internationale peloton opgetrokken tot 6000 euro wegens de logistieke meerkost. Net als bij de nationale pelotons gaat er weliswaar gegarandeerd 5500 euro van naar kankeronderzoek. En wees gerust, het aantal kilometers (1000 :-)) blijft gelijk! Lees meer over het internationale peloton.

Neem je deel vanuit een bedrijf of organisatie? Geef dan steeds de organisatie-/bedrijfsgegevens op in plaats van je persoonlijke gegevens.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.