De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Schrijf je in voor de kick-off van het internationale peloton 2020

Op woensdag 12 februari trappen we 11de editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker officieel af in de Ancienne Belgique in Brussel. Daar hoor je in primeur een heleboel info en andere nieuwtjes! De show start om 19.30u stipt.
Als deelnemers van het internationale peloton zijn jullie welkom bij de ontvangst in de Ancienne Belgique. Daarna is er een aparte sessie in Cinema Palace, vlakbij de AB, waar jullie alle praktische details van jullie trip zullen vernemen. Achteraf kan iedereen bijbabbelen bij een hapje en een drankje.

WAAR?

Ancienne Belgique 
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Klik hier voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden.

Schrijf je hieronder snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. Elk teamlid is welkom!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.