De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Schrijf je in voor het internationale peloton editie 2023

Voor de eerste keer sinds 2019, rijdt er opnieuw een internationaal peloton mee met de 1000 km. Voor zo'n 100 solofietsers start de 1000 km dus opnieuw in Frankrijk, meer bepaald in Rennes. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Registreer je via onderstaand webformulier. 

Toch liever meefietsen met de nationale pelotons? Schrijf je dan meteen in.

Neem je deel vanuit een bedrijf of organisatie? Geef dan steeds de organisatie-/bedrijfsgegevens op in plaats van je persoonlijke gegevens.

Heb je je inmiddels al ingeschreven voor de nationale pelotons van de 1000 km of de Col op en wil je overschakelen naar het internationale peloton? Laat het ons even weten via 1000km@komoptegenkanker.be

Deelname vorige editie
9 cijfers, beginnen met 170 (zonder spaties), bijv. 170111222
Solorenner informatie
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.