De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Snelheden en rijrichtingen pelotons

De fietsers van de 1000 km rijden verdeeld over 10 pelotons. Drie van deze pelotons fietsen aan een snelheid van 24 km per uur, vijf aan 27 km per uur en twee aan 30 km per uur.

Om ervoor te zorgen dat de pelotons elkaar onderweg niet voorbijsteken en niet gemengd geraken op de bevoorradingsposten, en om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende middagpauze kan nemen, rijden de pelotons van 24 en 30 km per uur in wijzerzin naar hun bestemming. De pelotons met een snelheid van 27 km per uur rijden tegenwijzerzin naar de middagstad of Nekkerhal.

Ontdek het parcours per dag

Terug naar overzicht

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.