De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Supporter virtueel met je KBC-aanmoedigingsbord

Geen 1000 km zonder supporters! Ook tijdens deze speciale, virtuele editie kunnen de fietsers immers wel wat aanmoediging gebruiken.

Onze trouwe partner KBC helpt de supporters graag op weg met deze handige en leuke aanmoedigingsborden. Afdrukken, aanvullen en ... supporteren maar! Deel jouw aanmoediging ook zeker met ons en met anderen via #de1000km. Stuur je jouw supporterfilmpje voor 20 mei door naar 1000km@komoptegenkanker.be dan nemen wij het op in een groter supportersfilmpje dat we delen op 22 mei.

 

Er bestaat geen twijfel over: de deelnemers van de 1000 km zetten een topprestatie neer. Download dus dit aanmoedigingsbord voor A3- of A4-formaat en wijs hen daar nog eens extra op. Want, wauw, wat doen ze dat toch goed.

 

 

 

Voel je de creativiteit en aanmoedigingskreten al opborrelen? Download dan dit aanmoedigingsbord voor A3- of A4-formaat en vul het aan met je meest originele, warme en persoonlijke boodschappen.

 

 

 

Zie je het groot, groter, grootst? Zo horen we het graag! Download dan dit sjabloon om het aanmoedingingsbord af te drukken op 4 A4-documenten die je daarna kunt omvormen tot een groot geheel. Daarmee steek je de deelnemers van de 1000 km dan een enorm - virtueel - hart onder de riem.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.