De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

B.B.B. (Belgium By Bike)

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
3785 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
3 teams kunnen niet starten

Vier vrienden van allerhande pluimage krijgen in 2009 het idee om de grens van België af te fietsen: de vzw Belgium By Bike is geboren. Ze koppelen hun enthousiasme en de sportiviteit aan een goed doel: Luminosa 2008, een vzw die kankerpatiënten, allen vrouwen, na hun behandeling terug fysiek naar de top brengt. Gedurende een jaar trainde deze enthousiaste groep dames om dit proces, en ook hun ziekte, te kunnen afsluiten met de beklimming van de Mont Ventoux op 11 september 2008.

De familieband tussen Stefaan, de 'Akela' van Belgium By Bike, en Anne, één van de jongste deelnemers bij Luminosa, bracht de groepen samen. Met vijf rijden de prille B.B.B.'ers de volledige grens af, met meer dan veertig rijders leggen ze de laatste kilometers af, onder hen de dames van Luminosa.
 
In 2018 reden deze sportievelingen een eerste keer mee met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Nu klikken ze opnieuw in hun pedalen om terug met drie ploegen deel te nemen aan de 1000 km.

Voor de sportieve prestaties,

voor het goede doel,

voor lotgenoten van Luminosa,

​ter nagedachtenis van
Anne, 
Marleen, 
​en zovele anderen ...

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170196727

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.