De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bike4hope

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
6647 EUR ingezameld
1 team kan starten
2 teams kunnen niet starten

In de zomer van 2019 werd ons gezin plots geconfronteerd met kanker. Op vijf minuten tijd veranderde ons leven. Zoveel dromen, zoveel plannen en plots heb je de indruk dat alles verdwijnt. Surrealistisch, onbegrijpelijk ...  Woede, verdriet, onbegrip ... we beleefden het allemaal. Wellicht herkenbaar voor velen.

De afgelopen 2 jaar beten we ons vast in herstel, leerden we leven met kanker, maar het blijkt een stevige tegenstander die op onverwachte momenten terug de kop opsteekt. 

Mijn zus Helen nam het initiatief om ons in te schrijven voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Op deze manier willen we onze machteloosheid omzetten en een positief steentje bijdragen tot meer onderzoek naar nieuwe methodes, nieuwe inzichten om kanker echt te bestrijden, liefst te genezen en hoop te geven aan velen die met deze ziekte geconfronteerd worden. 

Ik ben ontzettend trots dat we op heel korte tijd met familie in 2021 twee teams bij elkaar brachten en voor 2022 zijn het er zelfs 3 ! 

BIKE4HOPE ... Fietsen om mensen hoop te brengen, da's ons doel. 

Wil je ons en daarmee Kom op tegen Kanker steunen ? 

In de volgende maanden zullen we enkele acties opzetten om de nodige centjes bij elkaar te brengen. Net als vorig jaar hebben we onze "CHAMPAGNE-actie", dit jaar zelfs met een groter aanbod dan vorig jaar.  Hou je mail, Facebook en aanverwanten in het oog.  Wij rekenen ook op jou! Vanzelfsprekend houden we je hiervan op de hoogte!

Wil je alvast een gift doen (met fiscaal attest vanaf 40 euro per jaar) ten voordele van Kom op tegen Kanker?

Dan kan dit door te storten op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 van Kom op tegen Kanker, met de vermelding '170229665 + gift'. Dat is belangrijk want alleen zo kan je gift ook aan ons team gekoppeld worden. 

Het worden voor mij heel emotionele momenten, maar ik neem de uitdaging graag op. 

Lieve groeten, Els

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170229665

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.