De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

The Boonicorn Rides

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
5411 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten
 
Internationaal

Vier jaar geleden deed ik voor de eerste keer mee aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Mijn papa was al jaren ongeneeslijk ziek. Bij mij werd er baarmoederhalskanker geconstateerd. Vastberaden om mijn steentje bij te dragen richtte ik een achtkoppig team op dat uitsluitend uit vrouwen bestond. De 125 km die ik toen reed, daar had ik echt wel stress voor. 

Ik kreeg de smaak van het fietsen goed te pakken en besloot om het jaar nadien om 500 km te gaan rijden tijdens de 1000 km.  Dat liep allemaal bijzonder vlot. 

De 1000 km is ondertussen een vaste gebeurtenis in onze agenda geworden. Ik ben genezen van de baarmoederhalskanker, maar mijn papa wordt nooit meer beter. Daarom is het voor mij belangrijk om het hele jaar door acties op poten te zetten en geld in te zamelen. Op die manier wil ik mijn duit in het zakje doen voor kankeronderzoek. De overtuiging dat mijn acties bijdragen aan de levenskwaliteit en levensverwachting van dierbaren zoals mijn papa, zijn voor mij van cruciaal belang.  

Ondertussen is het 2019. Dit jaar vorm ik een team in m'n eentje. Internationaal. En da's keitof, want op mijn fiets verander ik van Sarah Boo in The Unicorn named Boo, a.k.a. The Boonicorn Rides.  

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 350010407

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.