De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Cis4Ever

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
12.370 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Het team van de WTC Schorretrappers, opgestart uit leden van de lokale politiezone Rupel en vrienden van het APB De Schorre te Boom, was een eerste aanzet tot de jaarlijkse deelname aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.
In het najaar van 2017 kreeg ons initiatief spijtig genoeg een eigen gezicht. Met het overlijden van Cis op amper twaalfjarige leeftijd aan een hersentumor, wensten de Schorretrappers en hun vrienden voortaan onder het waakzaam oog van Cis jaarlijks deel te nemen aan dit vierdaagse fietsevenement om het broodnodige wetenschappelijk onderzoek financieel te ondersteunen.

Het fietsteam wordt gesteund en samengesteld uit de vrienden van Cis, met onder andere medewerkers van het APB De Schorre te Boom, de Lokale PolitieZone Rupel, Tomorrowland, café Welkom uit Noorderwijk, de WTC Schorretrappers uit Boom en Velovrienden De Stieweg uit Bonheiden.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170180054

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.