De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Cov basisonderwijs in de lift

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
4779 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Wij zijn een groep enthousiaste collega’s van het COV die graag weer deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Een fantastische sportieve ervaring, maar vooral de inzet en de solidariteit van deelnemers, collega’s, supporters … blijven ons bij. Wij staan dag in, dag uit ten dienste van het onderwijspersoneel in Vlaamse basisscholen. Met ons engagement voor Kom op tegen Kanker gaan we nog een stapje verder. Voor ons belichaamt de 1000 km helemaal wat wij willen uitdragen: vanuit een kwetsbaarheid die veel mensen individueel voelen – omdat ze zelf ziek worden of iemand kennen die door kanker getroffen wordt – deel uitmaken van een sterk initiatief om zo ons steentje bij te dragen aan het kankeronderzoek.

Heel veel mensen hebben ons tijdens onze vorige edities gesteund. Van harte bedankt! Ook dit jaar nemen we met twee teams deel. Mogen wij opnieuw op jullie steun rekenen?

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170190663

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.