De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De Doorzetters

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
300 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
3 teams kunnen niet starten

Er werd bij mij schildklierkanker vastgesteld op 1 maart 2012. Ik werd succesvol geopereerd op 21 maart, mijn schildklier werd verwijderd en ik moest ook één stembandzenuw inleveren. Maar na verschillende ingrepen kan ik mij weer goed duidelijk maken. Ik had mezelf voorgenomen dat ik me bij een goede afloop zou inzetten voor Kom op tegen Kanker.

Medio september 2012 schreef ik me in voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Om deel te nemen aan de 1000 km moet er 5500 euro per nationaal team overgemaakt worden op de rekening van Kom op tegen Kanker. Wij starten volgend jaar met 5 nationale teams.

Via kaarsenverkoop en sponsoring begon ons gezin geld in te zamelen. Al gauw kregen we ook de steun van vrienden en ons team De Doorzetters kreeg vorm. Na al die jaren is ons gezin nog steeds enorm gemotiveerd en we hebben die motivatie ook kunnen overbrengen naar onze teamleden.

Ons team bestaat ondertussen uit 1O fietsers en heel wat steunende leden. De Doorzetters vinden het erg belangrijk om samen te trappen tegen kanker. Volgend jaar nemen we voor de achtste keer deel aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Voor onze achtste deelname willen we opnieuw een extra inspanning leveren: ons streefdoel is 27.500 euro ophalen zodat we met 5 ploegen aan de start kunnen komen. Dit geld gaat integraal naar het onderzoek tegen kanker. Ook zonder trappen kun je bijdragen aan het succes van de 1000 km.

Onze teams kunnen jullie steun goed gebruiken. Iedereen kent wel iemand die met één of andere vorm van kanker te maken heeft of heeft gehad. Met moed, wilskracht en vooral geïnspireerd door mensen die getroffen zijn door kanker gaan we samen de strijd aan!

Bedankt voor jullie steun!

Véronique en Ronald & het ganse team van De Doorzetters

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170066734

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.