De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De Grietsers

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

5 teams
5961 EUR ingezameld
1 team kan starten
4 teams kunnen niet starten

Op 25 april 2017 overleed Griet Verbergt aan de gevolgen van borstkanker. Griet, huisarts in Hombeek maar ook een supermoeder, -vrouw, -dochter, -zus, -tante en -vriendin werd 48 jaar. Ondanks haar moed en vechtlust was het voor haar onmogelijk om deze strijd te winnen. Als eerbetoon richtten we met haar naaste vrienden De Grietsers op en fietsten we in 2018 de eerste keer mee met de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

Elke kilometer was 'ons Griet' erbij. Of zo voelde het tenminste. Het werd een emotioneel maar onvergetelijk en hartverwarmend evenement. 

We willen ons nu blijvend inzetten om kanker te bestrijden. Want Griet is lang niet de enige die tegen de ziekte moest strijden. We fietsen dus ook voor alle familieleden, vrienden, kennissen, collega's, dorpsgenoten die getroffen werden door kanker. We willen hen op deze manier laten voelen dat ze er niet alleen voorstaan. Samen blijven we vechten voor, en hopen op een wereld zonder kanker. 

 

 

 

 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170195919

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.