De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De Rode Spaak

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
3305 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
4 teams kunnen niet starten

Acht jaar geleden hebben we samen met een aantal vrienden beslist om het team De Rode Spaak op te richten. We zijn begonnen met één team in 2015 en elk jaar groeit ons team verder met mensen die op een of andere manier worden geconfronteerd met deze vreselijke ziekte. Editie 2019 zijn we er zelfs in geslaagd om met vier teams aan de start te verschijnen en dit gingen we proberen om in 2020 opnieuw te doen. Jammer genoeg was het ons allemaal niet gegund door de coronacrisis, maar we hebben wel virtueel meegereden om ons steentje bij te dragen. In 2021 stonden we weer paraat omdat we geloofden dat deze editie wel kon doorgaan. Jammer genoeg was de editie 2021 niet zoals we gewoon zijn met veel toeters en bellen, maar we hebben toch samen met ons team een 5000 km gefietst en uiteraard een mooi bedrag van 16.500 euro doorgestort aan Kom op tegen Kanker. In 2022 stonden we weer klaar en hebben we zoals de 2019 weer echt gefietst en geld binnen gehaald voor 3 ploegen. Onze ambitie is zo groot dat we editie 2023 gaan proberen om met 4 ploegen aan de startlijn te staan en daarom vragen we nogmaals jullie hulp en steun, want wij zijn er klaar voor om te strijden tegen kanker. Ons doel is dan ook mee helpen vechten tegen deze vreselijke ziekte, want elk teamlid van ons heeft wel zijn eigen verhaal en weet maar al te goed waarvoor hij/zij dit doet.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van ‘GIFT’ (belangrijk) en de code van onze ploeg: 170 110 680. Voor een gift vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest.

 

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170110680

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.