De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De Rovers

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
33.876 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Superheld!

Team De Rovers is een enthousiaste bende die fietst voor Rover, het vierjarig zoontje van Pedro Elias en Evelien Broekaert dat vecht tegen leukemie. Rover volgt momenteel een behandeling van twee jaar. Ondanks alles gaat het redelijk goed met hem, want Rover is een superheld!

Samen met duizenden zielsgenoten trappen we tegen kanker. En dat vier dagen lang in acht etappes van 125 km. Dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker! Voor de 11de editie, op 21-22-23 en 24 mei 2020 zal Team De Rovers meerijden met zeker twee ploegen!

Het sportieve luik, 2000 km fietsen, nemen we alvast voor onze rekening. Voor het financiële luik durven we ook op uw medewerking te rekenen waarvoor we u alvast oprecht willen bedanken!

Hanne, Jeroen, Jorg, Tom, Evelien, Pedro en Rover

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170226837

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.