De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De Tirettekes

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
427 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Wij zijn een vriendinnengroep van een 15-tal oud-chiroleidsters. We waren elkaar wat uit het oog verloren, maar sinds enkele jaren hebben we onze vriendschap nieuw leven ingeblazen. Een keer per jaar trekken we een week naar de B&B Casa Luna van Tiretteke Indira in het zuiden van Spanje.

Dobberend op het zwembad hebben we onze groep in een gekke bui 'De Tirettekes' genoemd. Ieder van ons heeft wel ergens een litteken of 'een tiretteke'.

Twee jaar geleden beslisten we ons te engageren voor het goede doel en mee te doen aan de 1000 km. De strijd tegen kanker laat niemand van ons onberoerd. Twee vriendinnen hebben al zelf de strijd moeten aangaan, anderen hebben mensen in hun familie of vriendengroep die tegen de ziekte strijden, die de ziekte te boven zijn gekomen of die er helaas aan zijn gestorven.

Samen ondernemen we actie om 5.500 euro te verzamelen. De meest sportieve van ons stomen zich alvast klaar om mee te fietsen met de 1000 km!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170157220

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.