De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De Vlammers voor Eva

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
140 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

De Vlammers voor Eva, dat is een geëngageerde groep jongeren die zich graag inzetten voor het goede doel.

Hoe we dat doen? Wij fietsen mee met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker tijdens het hemelvaartweekend. Onze drijfveer achter dit verhaal:

Toen Eva 16 jaar was, kreeg zij het verdict van acute lymfatische leukemie. Dat betekende veel verdriet bij Eva en allen die haar lief hebben. Maar ook grote angst voor het onbekende, voor wat komen ging. De dokter gaf realistische hoop en had een plan klaar. De therapie sloeg aan. Dat dankzij het vele werk en onderzoek dat de voorbije jaren is gebeurd.

Wij vinden dat dit onderzoek moet blijvend ondersteund worden en omdat wij overtuigd zijn dat het geld goed besteed wordt, hebben wij besloten om deel te nemen aan deze actie. Om te kunnen deelnemen, dienen wij minimaal 5500 euro te verzamelen per team. Heel graag zouden wij deelnemen met twee teams, wat wil zeggen dat wij 11.000 euro dienen te verzamelen. We hopen dat je persoonlijk of via je werk, vereniging ... ons daarin steunt.

Wens je ons daarover te contacteren, dan vind je de nodige informatie op onze Facebookpagina.

 

Het fietsteam van De Vlammers voor Eva,
Eva, Jan, Jef, Celien, Lise, Roxanne, Arnaud, Lize, Linde en Wannes

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170138295

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.