De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De Vliegende Kamelen

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
680 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten
 
Internationaal

De Vliegende Kamelen!

De vliegende kamelen. Een pater en mater familias, acht kinderen, acht schoonkinderen en twaalf kleinkinderen. Eén missie. 
Eén familie, 30 in totaal. Veel warmte, bezigheid en geluk. Veeele redenen om te feesten. En dat doen we. 
Maar de energie die vroeger ging naar het zoeken van cadeaus voor elkaar, steken we sinds 2019 - na de voorzet van pater en mater - in een goed doel. Zelf geconfronteerd met de vreselijke ziekte (veraf, maar ook veel te dichtbij), was de keuze snel gemaakt: Kom op tegen Kanker. 
In 2020 gaan we er opnieuw voor. Gesterkt door onze ervaring van 2019, de positieve reacties en de bemoedigende aanwezigheid van familie en vrienden. Het gedeelde geluk en spijtig genoeg ook verdriet.
Voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker editie 2020 willen we opnieuw geld inzamelen, en we hebben jullie daarvoor nodig! Dat doen we door:

- Een brunch, kids event en koers op 16 februari 2020
- Een T-shirt- en sweaterlijn
- Een sponsorpakket

 

Natuuuurlijk gaat het niet alleen over het ingezamelde geld. Jullie steun, aanmoediging en opkomst zijn goud waard. En, het uiteindelijke doel is om gezamenlijk die 1000 km te halen. Van Rennes tot in Mechelen, 21 tot 24 mei. 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 350003131

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.