De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De volhouder wint

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
5476 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Dit jaar nemen wij als team opnieuw deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. We nemen deel omdat onze mama/schoonmama/vrouw/beste vriendin drie jaar geleden de strijd tegen kanker verloor. Ze was een echte volhouder en heeft 4 jaar vol positiviteit gevochten tegen de ziekte. Een echt voorbeeld voor ons allen dus! Gedurende haar ziekte heeft ze zelf meegereden met de 1000 km en dat mooie moment is ons altijd bijgebleven. Daarom nemen wij dit jaar weer deel als team. Ter ere van Nicole en om, zoals zij het zou zeggen, die vreselijke ziekte 'eens een poepie te laten ruiken'. Om te tonen dat wij nog steeds de hoop en positiviteit niet zijn verloren. We moeten € 11000 inzamelen, alvorens we mogen deelnemen. Dit wordt een hele uitdaging, maar we geven niet op. Want, zoals Nicole zou zeggen: 'DE VOLHOUDER WINT'.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170230271

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.