De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De Zonnebergen

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
14.513 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Ook dit jaar fietsen we met Matthias in ons hart. Op de slotdag van editie van 2018 kregen we het droevige nieuws van zijn overlijden. We voelen ons erg verbonden met Matthias en zijn gezin. Het zal ons altijd bijblijven hoe guitig, positief, hulpvaardig, moedig en wijs Matthias was. Met dankbaarheid koesteren we de vele mooie herinneringen aan hem. Op de talrijke foto’s van zijn schooljaren in De Zonnebergen valt telkens zijn geweldige glimlach en zijn omhoog gestoken duim op. Dat was de manier waarop Matthias in het leven stond en zo zullen we aan hem blijven denken.

We zenden met onze deelname ook warme gedachten en steun naar ieder van onze leerlingen, ouders en leerkrachten die met kanker geconfronteerd worden.

Dit jaar fietsen we voor het eerst met drie teams. Het  team 'meesters en juffen' krijgt nu versterking van 2 'MattiBollers' teams met de ouders, de meter en peter, de broer van Matthias en met vrienden, familieleden. Onder de MattiBollers bevinden zich ook enkele leerkrachten, die een dubbele rit fietsen.

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170117115

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.