De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

DEN HÓBBeLIGE STÓP

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
17.573 EUR ingezameld
3 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Beste vrienden van Den Hóbbelige Stóp,

Drie maal is scheepsrecht. Onder dat credo kunnen wij jullie meedelen dat Den Hóbbelige Stóp in 2020 voor de derde keer enthousiast zal meepeddelen op de 1000 km voor Kom op tegen Kanker! En aan deze editie zullen wij met maar liefst drie ploegen deelnemen om ons steentje bij te dragen aan het goede doel!

Het nodige startgeld dat daarvoor nodig is, is niet van de poes. Om onze deelname te verzilveren en om effectief met die drie ploegen te mogen fietsen, moeten wij per ploeg een bedrag binnenhalen van 5500 euro. De vakkundige rekenaars onder jullie beseffen dat dit een totaalsom is van 16.500 euro. Wij hebben jullie steun (mentaal en in valuta) dus erg hard nodig.

Die geldpot proberen we zelf wat te spijzen door bijvoorbeeld terug wat muziekavonden te organiseren in De Sjruur (9 november) en in de Marathon (7 maart), door jullie zelf wat te spijzen op onze jaarlijkse eetdag in De Sjeiven Dörpel (7 december), door jullie te laten quizzen in Geistingen (4 januari) en te fietsen in Maaseik (2 mei). En nog zoveel meer.

Maar jullie kunnen ons ook weer steunen door vrije giften te sponsoren. Weet dat een bedrag vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar is!

Wil je Den Hóbbelige Stóp  alvast helpen? Fijn zo! Volg dan onderstaande stappen:

Ga naar de persoonlijke Kom op tegen Kanker-website van Den Hóbbelige Stóp en doneer je gift.

Of stort op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding ‘GIFT’  (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170 196 020.

Voor meer info kun je terecht bij de Chinese vrijwilliger van Den Hóbbelige Stóp: Gie Latour (gielatour@gmail.com of gsm nummer 0491 71 98 13). Ons traject kun je volgen op de facebookpagina.

Warme groeten en tot snel,

Team Den Hóbbelige Stóp

Anja, Christel, Belinda, Anneke, An, Mir, Gerard, Koos, Bart, Eric, Willy, Johan, Né, Pé, Lewei-j, Paul, Tom, Gie en Alain

 

 
 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170196020

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.