De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

DEN HÓBBeLIGE STÓP

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
15.153 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Beste vienden van Den Hóbbelige Stóp,

Op een jaar tijd is de wereld veranderderd. Vrienden en familie ontmoeten, op café of restaurant gaan, boodschappen doen, werken ... Bij dit alles moet je je anders organisren dan vóór het over de aardbol heersende virus zijn intrede deed.

Ons engagement t.o.v door kanker getroffen mensen is echter niet veranderd. De bedoeling was dat we tijdens het hemelvaartweekend in 2021 met maar liefst 3 fietsteams in Mechelen aan de start zouden staan. Dat is inmiddels uitgesteld naar 2022. Maar vooralsnog rekenen we voor dit jaar nog op onze ploeg lopers die op 5 september 2021 meedoet aan de 100km-run.

Zoals je weet, is de deelname aan deze evenementen niet gratis; we mogen starten op voorwaarde dat we €5.500 per fietsploeg en €2.500 voor de lopers op tafel leggen. Een team wiskundigen heeft voor ons uitgerekend dat we 19.000 euro nodig hebben. Dat geld gaat volledig naar kankeronderzoek. In een normale wereld organiseren we het hele jaar door activiteiten om geld in het laatje te krijgen. Dat zal dit jaar moeilijk zijn of op een heel kleine schaal gebeuren.

We bleven echter niet bij de pakken zitten en organiseerden met heel veel positieve respons een aantal alternatieve fondsenwervende activiteiten. Onze Gooje Roetsjpakketten en ons Valentijnsontbijt werden zeer goed gesmaakt. En dat niet alleen letterlijk. We mochten ondanks corona op jullie genereuze steun rekenen en dat is hartverwarmend zowel voor ons DHS-team als voor onze strijd tegen kanker! Hartelijke dank hiervoor!

Wil je Den Hóbbelige Stóp blijven steunen?  Zeker doen!

Volg dan onderstaande stappen:

Ga naar de persoonlijke Kom op tegen Kanker-website van Den Hóbbelige Stóp en doneer je gift.

Of stort op rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding ‘GIFT’  (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 170 196 020.

Voor meer info kun je terecht bij de Chinese vrijwilliger van Den Hóbbelige Stóp: Gie Latour (denhobbeligestop@gmail.com of gsm-nummer 0491 71 98 13). Ons traject kun je volgen op de Facebookpagina.

Alvast bedankt,

Team Den Hóbbelige Stóp

Anja, Christel, Belinda, Anneke, An, Mir, Gerard, Koos, Bart, Eric, Willy, Johan, Né, Pé, Lewei-j, Paul, Tom, Gie en Alain

 

 
 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170196020

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

13aug
13 augustus 2021 - 14 augustus 2021

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.