De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

DEN HÓBBeLIGE STÓP

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
24.629 EUR ingezameld
3 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Beste vriend van Den Hóbbelige Stóp,

 

Den Hóbbelige Stóp fietst al een aantal jaar in Mechelen mee met de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker (KOTK).

In 2020 en 2021 vond dit evenement vanwege corona niet plaats. Dat heeft Den Hóbbelige Stóp echter niet belet om, hoe moeilijk het ook was, geld in te zamelen om het kankeronderzoek te ondersteunen. 

Met succes, we hebben de afgelopen twee jaar net geen 30.000 euro doorgesluisd naar de rekening van KOTK.

We gaan ervan uit dat we in het Hemelvaartweekend van 2022 terug op onze tweewieler kunnen stappen om kilometers te trappen. Opdat onze drie teams kunnen deelnemen, dienen we 16.500 euro inschrijvingsgeld neer te leggen.

Maar we fietsen niet alleen; we hebben ook een loopploeg die volgend jaar in maart 100 km loopt voor het goede doel. Het inschrijvingsgeld voor dit team is 2.500 euro.

Dat geld proberen we in te zamelen via een aantal acties. Een fietstocht over 500 km van een van onze leden was in augustus al goed voor de eerste 1900 euro. Een mosselavond in december, een fun run op het einde van het jaar en een fietstoertocht in mei volgend jaar moeten de pot verder aanvullen. Andere evenementen zitten nog in de pen.

Maar daarmee komen we er wellicht niet. We hebben externe steun nodig, eventueel van jou?

Elke gift, hoe klein ook, kan een mensenleven redden.

Met warme groeten,

Team Den Hóbbelige Stóp Maaseik

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170196020

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

03jan
03 januari 2022 - 13 februari 2022

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.