De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Dust na Duust

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
6919 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Gaby, Els, Steven, Sam, Peter, Mark, Jon en Putte gaan ervoor ...

En blijven er ook voor gaan... Helaas, 3-werf helaas kan de échte 1000 km voor Kom op tegen Kanker tijdens het hemelvaartweekend in mei '21 niet plaatsvinden, wegens ... ge weet wel.

Maar, dankzij jullie inzet, giften, steun, gulheid ... hebben we wél ons inschrijvingsgeld voor de editie van ... 2022, waarvoor we automatisch ingeschreven zijn. Dankzij jullie..

Waarvoor dank!

We storten dan ook alle verzamelde centjes, jullie centjes, door naar hen die het nu al kunnen gebruiken: Kom op tegen Kanker.

Sommige geplande acties zullen we helaas moeten annuleren, andere worden verplaatst, want naast de centjes zouden we jullie graag asap terugzien... Hou dus jullie mail, onze Facebookpagina, deze site ... in de gaten. Eén ding is zeker: Dust na Duust zàl tijdens het hemelvaartweekend actief zijn.

Hou vol, zorg goed voor elkaar en wees lief ...

PS. Door praktische zaken, lukt de DustnaDuust derde wijnactie niet meer, helaas.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170232594

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.