De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Eeklose Kilometervreters

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
710 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
4 teams kunnen niet starten

De directe aanleiding van deze vzw was het overlijden van de veertienjarige Luïz Blomme. Deze dappere en immer goedlachse jongen verloor de oneerlijke strijd tegen kanker. Zijn knipoog is ons logo, onze drive en onze beschermer die ons jaarlijks over de Vlaamse heuvels en velden rijdt.

De Eeklose kilometervreters zijn niet zomaar een vzw. We zijn een familie, elk met persoonlijke drijfveren en een gemeenschappelijk doel. Als we al één iemand van deze vreselijke ziekte kunnen sparen - één vader, moeder, zus, broer, nonkel, tante, grootouder of vriend - van kanker, dan is onze missie al geslaagd. Als wij mee ons steentje kunnen bijdragen om kankerpatiënten net dat ietsje meer comfort te geven in een helse periode, zijn wij tevreden.

Wij vreten de kilometers op Vlaamse wegen, omdat wij geloven dat we een verschil kunnen maken, een verschil waar ook jij een steentje bij kunt bijdragen. Zonder de steun van familie, vrienden en sympathisanten zouden wij dat niet kunnen realiseren.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170018927

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.