De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Eliaro

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
1010 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Samen met duizenden zielsgenoten trappen wij tegen kanker!

Kanker stopt niet, awel, wij ook niet

Het overlijden van Ilse, dochter van een goede vriend, was de aanleiding om het ELIARO-TEAM boven de doopvont te houden (ondertussen 10 edities geleden).

Wij zijn  een fietsteam geworden dat volgend jaar (2021) tijdens het hemelvaartweekend voor de 10de keer met twee teams deelneemt aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Om het vereiste startgeld van 11.000 euro in te zamelen, worden er gedurende het jaar allerlei acties georganiseerd. Hoe moeilijk het ook gaat, wij blijven volharden.

Onder meer

  • ons jaarlijkse afhaal-eetfestijn (+ originele en eigenbereide garnaalkroketten met verse garnalen uit Oostende) in Denderwindeke op 12 maart 2021,
  • Op 17 april 2021 nodigen we iedereen uit die graag eens een mooie wandeling maakt in en om Ninove. Er is een route van 5 km, 10 km en 17 km maw voor elk wat wils , met als de maatregelen het toelaten, bij aankomst na te genieten en te verbinden bij een of ander lekker drankje, of gewoon met een toffe babbel. Als het mag tegen dan, is er ook halfweg de wandeling een bevoorrading voorzien
  • Ook doen we een oproep aan iedereen die graag eens online zijn aankopen doet, om dit eens te doen via Trooper. Op deze site vind je echt alles, en in de meest gekende Belgische winkels, en tegen de beste voorwaarden. Het enige wat je nog moet doen alvorens door te klikken naar de shop die je wil bezoeken, is aangeven welk goed doel je wilt steunen. Je betaalt niet meer, het is de winkel bij wie je je aankoop doet die een percentage afstaat aan ons team.
  • Verder nodigen we jullie uit om eens te surfen naar onze Facebookpagina 'Eliaro Ninove', waar je nog een mooi voorstel kan vinden om bijvoorbeeld een tof geschenk aan te kopen, en ons op die manier te steunen.

Uiteraard zijn jullie van harte uitgenodigd en alvast bedankt om aan onze activiteiten deel te nemen.

Een kankervrije wereld is toch waar we allemaal van dromen, en streven

Bedankt alvast.

Guido Robberechts, stichter en medevoorzitter van het ELIARO-TEAM

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170058519

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.