De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Ferro Fiore

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
2863 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
4 teams kunnen niet starten

Sinds 2012 groeide Ferro Fiore van één deelnemend team (voor meter Bertha) naar maar liefst twaalf teams voor de editie van 2017.

Ferro Fiore groeide dankzij de enthousiaste deelnemende fietsers en dankzij heel wat helpende handen, sponsors en sympathisanten. Ieder omwille van zijn verhaal of meter Bertha.

Onder onze fietsers zijn moedige dames en heren die voor de eerste maal op de fiets zitten en maar liefst een rit van 125 km meefietsen, anderen hebben het fietsen al jaren in de benen en wagen zich aan een rit van 250 km. Of zelfs meerdere ritten van 125 of 250 km.

Enkelen hebben hun motivatie of reden om de 1000 km volledig solo of alleen te fietsen.

In 2019 kwam onze totale teller op € 250.000 voor Kom op tegen Kanker.

Corona betekende in 2020 ook een stevige kater voor de fondsen voor Kom op tegen Kanker. De 1000 km kon niet doorgaan.

We zijn misschien corona wel moe, maar kanker is ons - spijtig genoeg - nog niet moe, dus we blijfen ons verder inzetten! Alvast dank voor jouw steun! En hopelijk snel tot een fijn sociaal weerzien!

Meer over ons: www.ferrofiore.be

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170060497

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.