De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Fluvius System Operator

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

14 teams
69.045 EUR ingezameld
12 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Goede Doelen Fluvius: wij fietsen tegen kanker in 2023.

Help onze ploegen aan de start en steun Kom op tegen Kanker!

Na een vreemd 2020 en 2021, waarin zowat alle evenementen afgelast werden, hebben we met Fluvius in 2022 opnieuw kunnen deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. 1000 km fietsen in vier dagen, door heel Vlaanderen: een extreem straffe steunbetuiging aan wie strijdt tegen kanker. 1000 km afzien voor een ander.

Dit event staat symbool voor de zware inspanning die kankerpatiënten elke dag leveren. Maar deze fietstocht is nog meer: ze willen geld inzamelen om de wetenschappelijke strijd tegen kanker te verbeteren.

Vanuit de Goede Doelen-werking Fluvius, gesteund door de Fluvius-Fietsclub en de lokale vriendenkringen, engageren we ons om maar liefts veertien fietsteams aan de start te brengen. Na het succes van de voorbije inzamelacties gaan we er samen opnieuw voor!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170005267

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.