De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Friends4You

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

4 teams
428 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
4 teams kunnen niet starten

Sinds 2011 neemt ons team, Friends4You, deel aan het prachtige evenement de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Elk jaar slaagden we erin om € 10.000 in te zamelen voor het goede doel, zodat we bij elke editie 2000 km konden fietsen, waarbij iedere fietser van ons team telkens 500 km fietste tijdens de vierdaagse van de 1000 km.

In 2019 nemen we voor de negende keer deel aan de 1000 km. De jubileumeditie in 2019 inspireerde ons om een nieuwe uitdaging aan te gaan. We gaan resoluut voor het fietsen van de volledige 1000 km door elk teamlid. 

We kregen alvast de steun van profrenner Nikolas Maes uit de Lotto Soudal worldtourploeg!
Sportieve groeten: Luc - Johan - Mike - Eric 

Bekijk hier de promofilm: www.youtube.com/watch?v=zmQ3YVRW_hY met veel plezier voor ons gemaakt door onze goede vrienden van de Pinot Blanc uit Koksijde. 

  

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170025261

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.