De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Glabbeek fietst tegen Kanker

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
12.013 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Beste,

Een sportieve prestatie koppelen aan het goede doel? Dat is echt iets voor ons. Daarom fietsen en lopen wij (opnieuw) met de 1000 km (fietsen) en de 100 km (lopen) voor Kom op tegen Kanker. Zo tonen we niet alleen dat we samen kanker de wereld uit wil helpen, maar geven we ook het kankeronderzoek een echte boost.

Om deel te nemen zamelt “Glabbeek fietst tegen Kanker” immers 5500 euro en “Glabbeek loopt tegen Kanker” 2500 euro per ploeg in.  Dit bedrag gaat naar kankeronderzoek dat een directe meerwaarde heeft op het welzijn van patiënten.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan dit onderzoek en ons zo op weg helpen richting onze start van deze mooie evenementen?  Dan kan dit door een gift te doen via onze teampagina's: 

https://www.de1000km.be/team/glabbeek-fietst-tegen-kanker

https://www.de100kmrun.be/team/glabbeek-loopt-tegen-kanker

Giften vanaf 40 euro per jaar zijn bovendien tot 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je dus maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug. Meer info over de voorwaarden vind je hier.

Alvast bedankt voor je steun en je aanmoediging! Die geven meteen ook onze fiets- en loopbenen een boost en extra zin om de komende maanden te trainen voor de 100 km en de 1000 km.

Sportieve groeten,

Glabbeek Tegen Kanker 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170165405

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.