De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

High Hopes

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
2152 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Hoop is niet de overtuiging dat iets goed zal aflopen.

Wel de zekerheid dat iets zinvol is, ongeacht de afloop.

(Václav Havel)

High Hopes fietst met twee teams mee de 1000 km en loopt met één team de 100km-run voor Kom op tegen Kanker.

Fietsen en lopen zijn niet de enige uitdaging: om te kunnen deelnemen moeten we per team startgeld betalen. Voor twee fietsteams en een loopteam is dat samen 13.500 euro. Dat aanzienlijke bedrag bijeenbrengen is geen eenvoudige opdracht … Jouw steun helpt ons een heel eind op weg. Via de knop ‘Steun dit team’ bovenaan deze pagina kun je een gift aan Kom op tegen Kanker doen voor onze teams. De opbrengst van beide evenementen gaat rechtstreeks naar het wetenschappelijke onderzoek. Sinds onze eerste deelname in 2016 zamelden we al 55.000 euro in! Onze deelname en jouw gift zijn dus meer dan zinvol.

De 100km-run vindt op 20 maart 2022 plaats in Genk. De 1000 km wordt gefietst van 26 tot en met 29 mei 2022.

Deel onze High Hopes en steun onze teams! Samen helpen we kanker de wereld uit.

High Hopes zijn: Eric Vermeiren, Ingrid Henderyckx, Tom Caluwaerts, Camiel Apers, Sven Van den Bruel, Patrick Claes, Heiko Schilling, Peggy Vander Linden, Liesbeth Knuysen, Sam Lenie, Annelies Boost, Filip Nuyens, Marc Boschmans, Kathleen Schroven en Tom Bridts.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170135525

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

01jan
01 januari 2022 - 30 januari 2022

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.