De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Indi en Marijn

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
8587 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten
 
Internationaal

Een sportieve prestatie koppelen aan het goede doel? Dat is echt iets voor ons. Wij zijn Indi Smitz en Marijn Verdult en doen in 2021 (opnieuw) mee met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Tijdens het hemelvaartweekend fietsen wij als enige Mallenaren elk maar liefst 1000 km bij elkaar.

Onze overtuiging en wil om iets te doen om deze ziekte te bestrijden, komt vanuit onze eigen ervaringen. Indi heeft op jonge leeftijd zijn opa en nonkel verloren aan kanker en Marijn heeft twee jaar geleden afscheid moeten nemen van zijn vader. Daarom schreven we ons in en fietsen we in 2021 als team mee met het internationale peloton van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Deze zware afstand loopt voor ons parallel met de zware strijd die wij familie en vrienden hebben zien (en nog steeds zien) voeren met kanker. Zij die deze strijd voeren of jammer genoeg hebben verloren, zullen ons de kracht geven om door te zetten.

Als ambassadeur van Kom op tegen Kanker moeten we 12.000 euro inzamelen voor onze start van de 1000 km. Deze hoop geld gaat integraal naar kankeronderzoek dat een directe invloed heeft op het leven en welzijn van een kankerpatiënt. Om dit bedrag in te zamelen, willen we verschillende activiteiten in het leven roepen. Zo plannen we een mooie wandeling tijdens de krokusvakantie en een online verkoop van wijn, snoep en andere. Volg ons en onze activiteiten hiervoor op sociale media!

Helpen jullie mee ons doel te bereiken? Dat kan ook door een gift te doen via de knop 'steun dit team' op deze teampagina. Deze gift gaat rechtstreeks naar Kom op tegen Kanker. Giften vanaf 40 euro per jaar zijn in 2020 bovendien tot 60 % fiscaal aftrekbaar!

Alvast bedankt voor jullie steun en jullie aanmoediging! Die geven meteen ook onze fietsbenen een boost en extra zin om de komende maanden te trainen voor de 1000 km.

Marijn en Indi

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 350013235

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.