De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Isolatiestock

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
11.700 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Steun ons team én Kom op tegen Kanker door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van het team "GIFT 170243813”.

Zorg ervoor dat wij met 2 teams kunnen deelnemen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker en steun Kom op tegen Kanker door samen met ons een bedrag van minstens 11.000 euro in te zamelen. Uw volledige gift gaat naar Kom op tegen Kanker en zal gebruikt worden voor kankeronderzoek.

We gaven zelf al het goede voorbeeld door 2.500 euro te storten. Nu is het aan u!

De 16 (2 maal 8) etappes van 125 km verdelen wij onder collega’s die elk op hun manier al in aanraking kwamen met kanker, waaronder:

  • Bert Snoeckx verloor 35 jaar geleden zijn opa aan longkanker. Daarnaast kreeg zijn moeder een aantal jaar geleden te maken met borstkanker. Gelukkig is zij hiervan genezen.
  • Jeroen Loos raakte ongeveer 20 jaar geleden zijn opa kwijt aan lymfeklierkanker. Ook bij zijn grootmoeder werd borstkanker vastgesteld maar zij overwon de ziekte.
  • Gertjan Beyens verloor op korte tijd zijn grootvader aan darmkanker.

Vanaf 40 euro per jaar is een gift fiscaal aftrekbaar voor Belgische personen en bedrijven. Dit geldt niet voor Nederlands personen en bedrijven.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170243813

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.