De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

JosEdje

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
6897 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

Hallo,

Twee jaar geleden maakten wij voor het eerst kennis met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Schoonzoon Bert De Bal reed toen solo voor zijn pa die op véél te jonge leeftijd de strijd verloor tegen deze vreselijke ziekte. 

Vorige editie hebben wij samen als team JosEdje ook voor de eerste keer deelgenomen aan dit prachtige evenement. De verhalen onderweg van vele deelnemers en de geweldige sfeer in de middagsteden en thuishaven Mechelen zetten ons ertoe aan om ook in 2020 de uitdaging aan te gaan. Ik, Team Jos, heb me gelukkig tijdig kunnen inschrijven en rijd dus volgende editie solo de 1000 km! 

Ondertussen is ook Edje opgevist uit de reservelijst en kan ook hij als solorijder deelnemen tijdens het hemelvaartweekend.

Het is in de eerste plaats de opdracht van elk team om 5500 euro in te zamelen. Onze vier teams samen doneren dus 22000 euro aan Kom op tegen Kanker! Zoals elk jaar steunt de 1000 km onderzoek dat als doel heeft de overlevingskansen en de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren. 

Bedankt om onze teams maar vooral àlle kankerpatiënten en hun familie te steunen!

Team Jos en team Edje

 

    

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170211881

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.