De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Kim & co Komen op tegen Kanker

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

6 teams
290 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
6 teams kunnen niet starten

Net zoals bij zoveel mensen, heeft de vreselijke ziekte die kanker is, ook bij ons in de omgeving zijn impact gehad. Het gevoel van onmacht en het feit dat je niets kan veranderen aan die situatie is gewoonweg verschrikkelijk. Door deel te nemen aan deze actie, hopen we op één of andere manier, toch een heel klein beetje een verschil te maken voor alle mensen die, nu en in de toekomst, dag in, dag uit, moeten vechten tegen kanker.

Ons doel is om dit jaar voor de vierde keer aan de start te staan van de 1000 km. In 2023 gaan we ervoor om 6 teams aan de start te krijgen en dit wil zeggen dat we ons engageren om minstens € 33.000 in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Om dit te kunnen realiseren zullen wij tal van activiteiten organiseren en sponsors zoeken voor onze outfits.

Maar ook jij kunt ons helpen. Wanneer je een gift stort aan Kom op tegen Kanker met de vermelding 'Gift 170 178 741', dan telt dit bedrag ook mee voor ons startgeld. Vanaf € 40 is zo'n gift ook voor 45 % fiscaal aftrekbaar. Meer details kun je vinden in de balk hieronder. Alvast bedankt!

Kim & Co Komen op tegen Kanker

Michiel en Reinaldo Coenen, Dries Jammaers, Guido en Bert Selis, Guido Boden, Stijn Thysen, Martijn Haenen, Dorien Oris, Hannelore Vandereyt, Olga Smets, Ruben en Gert Odeurs, Jente Blokken, Joris Thysen, Jos, Steven en Kim Nagels

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170178741

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.