De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Liever Van den Bergh dan op den berg

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
1785 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Wie zijn wij?

Wij zijn een echte familieploeg die bestaat uit neven, nichten en aanhangsels die stuk voor stuk hun steentje willen bijdragen aan de strijd tegen kanker. Onze teamnaam is een verwijzing naar de achternaam van onze opa (peter), namelijk ‘Van den Bergh’. Binnen de familie hebben we spijtig genoeg al te maken gekregen met kanker en zo ook al mensen verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. We fietsen echter niet enkel voor onze familie, maar ook voor vele anderen zoals vrienden, kennissen, dorpsgenoten … We willen fietsen ter nagedachtenis van degenen die we verloren zijn aan deze ziekte, maar ook om de mensen die nog steeds de strijd leveren een hart onder de riem te steken!

We organiseren zowel een soepverkoop als een wijnverkoop. Verdere info kun je terugvinden onder onze acties.

Het 'Liever Van den Bergh dan op den berg team'

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170226332

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

01okt
01 oktober 2020 - 31 december 2020

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.