De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Little Black Bike

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
646 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

In 2023 neemt Team Little Black Bike aka Team Flamingo opnieuw deel aan de 1000 km voor Kom op tegen kanker.  We trappen tijdens het hemelvaartweekend weer de ziel uit ons lijf om zo geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte.

We hebben intussen al tal van initiatieven op touw gezet en we blijven …

  • plezier maken op en naast de fiets,
  • creatieve inzamelacties organiseren om vol verbetenheid geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker,
  • het meest stijlvolle team in het 1000km-peloton - al zeggen we het zelf ;-),
  • superveel kippenvelmomenten beleven tijdens het prachtige hemelvaartweekend.

We hebben nu al heel veel zin in deze nieuwe editie en zijn al volop bezig met enkele leuke acties.

Verder willen we ook iedereen die ons al jarenlang steunt enorm bedanken! Zonder jullie geen 1000 km en geen steun voor Kom op tegen Kanker.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170150668

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.