De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Little Black Bike

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

In 2020 trapt Team Little Black Bike tijdens het hemelvaartweekend voor het vijfde jaar op rij tegen kanker. Dat wil zeggen: 

  • vijf jaar plezier maken op en naast de fiets,
  • vijf jaar vol creatieve inzamelacties,
  • vijf jaar met superveel kippenvelmomenten,
  • vijf jaar waarin de teamformatie geregeld veranderde,
  • vijf prachtige weekends in mei en juni,
  • vijf jaar vol verbetenheid centjes inzamelen voor Kom op tegen Kanker,
  • en een beker in 2020 (yihaaaa, ook daar kijken we naar uit :-)).

We hebben nu al eng veel zin in onze feesteditie en zijn al volop bezig met enkele leuke acties. Verder willen we ook iedereen die ons al vijf jaar lang steunt enorm bedanken! Zonder jullie geen 1000 km en geen steun die Kom op tegen Kanker nog steeds broodnodig heeft!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170150668

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.