De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

MaARTen

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
190 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Ik ben Maarten Maes en doe als solo-fietser mee met de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

Fietsen voor het goede doel is leuk maar dit is voor mij van ondergeschikt belang is.

De fondsen staan voorop, deze worden gebuikt voor nuttig onderzoek naar Kanker en de ondersteuning van (ex)-kankerpatiënten.

Na 2 geannuleerde edities van de 1000km konden we en 2022 echt van start gaan. Omdat het zo goed meeviel en we ons willen blijven inzetten voor Kom op tegen Kanker heb ik me voor de editie 2023 opnieuw ingeschreven.

Met enige trots hierbij een overzicht van de fondsen die we bij vorige edities verzamelden via acties en giften en hebben overgedragen aan Kom op tegen Kanker.

Editie 2020: € 6082

Editie 2021: € 5000

Editie 2022: € 6378

Editie 2023: € ?

Bedankt voor jullie trouwe steun.

Groetjes Maarten

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170241890

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.