De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

MOLS HOOP

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
264 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
3 teams kunnen niet starten

Mols Hoop is een vriendengroep uit Mol die opkomen tegen kanker met HOOP.

  • HOOP op kankeronderzoek
  • HOOP op meer genezing
  • HOOP op een betere levenskwaliteit van kankerpatiënten 
  • HOOP op doorzettingsvermogen en wilskracht
  • HOOP in de strijd tegen kanker

1000 km - 4 dagen - 8 ritten x 2 teams = dubbele HOOP

Op deze manier willen wij het wetenschappelijke onderzoek steunen. En de wens van kennissen, vrienden, collega’s en familieleden die streden en strijden tegen kanker verderzetten.

Om met onze twee teams te kunnen starten, dienen we 11.000 euro startgeld in te zamelen. Wil JIJ ook graag opkomen tegen kanker? Dat kan!

Via een bijdrage, groot of klein, kun jij helpen om het startgeld van 11.000 euro bij elkaar te verzamelen en zo de HOOP en de strijd tegen kanker verder te zetten. Steun Mols Hoop en het kankeronderzoek door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker (BE14 7331 9999 9983) met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de code: 170225322. Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

Alvast 2000 x dank!

Mols Hoop

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170225322

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.