De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Monisol

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
270 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Monisol deed twee jaar geleden voor de eerste keer mee. We liepen mee met de 100km-run én fietsten mee met de 1000 km. Samen met het hele gezin en familie wilden we onze mama extra ondersteuning geven. Het is bijna een jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van ons Monique. Zij was de grote bezieler van Monisol en onze deelname aan de 100km-run en de 1000 km voor Kom op Tegen Kanker. We hebben haar toen ook beloofd dat we dit verhaal verder zouden zetten, ook al is het zonder haar.

Door corona zijn de vorige edities helaas niet doorgegaan, maar dit heeft ons niet tegengehouden. We hebben onze eigen 1000 km georganiseerd. Er was een parcours van 40 km uitgestippeld, dat voorbij alle broers en zussen van ons mama passeerde. In kleine groepjes fietsten de renners het parcours meerdere malen totdat we aan de 1000 km geraakten. De straten waren prachtig versierd en we hebben bezoek gekregen van Sporza. We kregen ook de vraag van Kom op tegen Kanker of we ons startgeld wilden houden tot volgend jaar of alles toch zouden doorstorten, of een gedeelte hiervan. Unaniem hebben we toen beslist om ons startgeld integraal door te storten, omdat het onderzoek naar kanker niet mag stoppen door COVID-19.

Dit jaar willen we opnieuw de 100km-run lopen en met 2 ploegen de 1000 km fietsen. Dit gaan we weer doen met de hele familie! 

Vanwaar de naam? Het is een samenvoeging van Monique en tournesol. Monique was onze fantastische mama en ze hield van bloemen. Zonnebloem (tournesol) staat voor kracht, levenslust en bewondering. De kracht en levenslust die Monique had, was fantastisch om te zien en de bewondering dat wij voor haar hebben is ongezien! Daardoor vat zonnebloem alles perfect samen.

Om het geld bijeen te verzamelen, organiseren wij een wijnverkoop. Als je ons wil steunen en/of een lekker wijntje wil drinken, dan kan je dit op de website.  

Bekijk en steun ook ons 100km-run-team!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170205114

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.