De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

MVA 52-11

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
1060 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten
 
Intranationaal

Hallo, ik ben Michaël en ik doe als solofietser mee met de 1000 km voor Kom op tegen kanker. Via deze pagina en de Facebookpagina zal je de acties kunnen volgen die georganiseerd gaan worden. 

De reden voor mijn deelname is simpel, iedereen kent wel iemand (in de familie, op het werk of in de vriendenkring) die getroffen is door deze vreselijke ziekte. Velen hebben ook al van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte met deze persoon en ook met de omgeving doet. 

De sportieve uitdaging is natuurlijk ook een reden om deel te nemen. Als gepassioneerd fietser ga ik er alles aan doen om deze uitdaging tot een goed einde te brengen.

Alvast bedankt voor je steun en je aanmoediging! Die geven meteen ook mijn fietsbenen een boost en extra zin om de komende maanden te trainen voor de 1000 km.
 

Sportieve groeten

Van Audenhove Michaël

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 350016972

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

02jul
02 juli 2021 - 31 augustus 2021

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.