De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

N-VA Stad Antwerpen

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
651 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

N-VA Stad Antwerpen & Vlaandriens zetten schouders onder de 1000 km fietsen en steunen Kom op tegen Kanker voluit

Fietsen in Antwerpen zit in de lift. Wielerclubs die als paddenstoelen uit de grond schieten, fiets-o-strades, vélostations die zich als een spinnenweb van de binnenstad naar de districten uitbreiden, fietsbruggen enzoverder. N-VA zet zeer zichtbaar in op het welzijn van de fietser met als doel deze veilig, snel en comfortabel ter bestemming te brengen.

De Antwerp 10-miles lag aan de basis lag van het ontstaan van een ‘lopersgroepjes’. De start van de Ronde van Vlaanderen in Antwerpen, de liefde voor de fiets enerzijds en de consequente investeringen in de fiets(infrastructuur) anderzijds liggen aan de basis van het ontstaan van een dynamisch wielergroepje onder de naam ‘Vlaandriens’. Intussen zijn we met 27 renners waarvan er 8 tijdens het hemelvaartweekend aan de start van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker komen.

Zonder voorbereiding haal je nu eenmaal de eindmeet niet en dat hebben onze renners goed begrepen. Naast de individuele voorbereiding trainen ze ook 1 maal per week in bubbels op zaterdag of zondag, waarbij ze telkens tussen 60 en 125 kilometer afleggen. Heb je ook interesse om ons team een hart onder de riem te steken en op deze manier je steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker, dan kun je onze lekkere wafeltjes bestellen of een (fiscaal aftrekbare) gift doneren.

Hartelijk dank voor jullie warme steun!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170173990

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.