De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Netwerk Aalst

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

1 team
360 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Netwerk Aalst is een ontmoetingsplek, een internationaal centrum voor hedendaagse kunst en een onafhankelijk filmhuis.

Netwerk Aalst is sinds haar ontstaan bezig met samenlevingsvernieuwing en zet die rol actief verder. Maatschappelijk engagement is een bouwsteen van de werking.

Ieder van ons kent van dichtbij of van wat verder af de impact van kanker. 
Vandaar ook dat ook wij onze schouders zetten onder de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Voor de eerste keer in het 41-jarig bestaan van Netwerk Aalst.

Het hemelvaartweekend is al meer dan tien jaar 1000km-weekend. Dan klikken wij - collega’s, vrienden en kunstenaars van Netwerk Aalst - onze schoenen in onze pedalen en fietsen we ten voordele van de strijd tegen kanker. En dat 1000 kilometer en vier dagen lang!

Voor een ploeg mag deelnemen, moet ze echter 5500 euro inzamelen. Vandaar dat er allerhande acties worden opgezet.

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170247348

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

01dec
01 december 2022 - 17 mei 2023

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.