De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

OncoLier

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
11.701 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Het gevoel dat je krijgt als je vertrekt, onderweg bent, en als je aankomt, is zo fantastisch dat het niet uit te leggen valt.

Het is echt een fantastische ervaring en het zou jammer zijn als we het niet zouden kunnen overdoen.

Ons team bestaat uit verschillende werknemers van het oncologische dagziekenhuis in Lier. We worden bij dit evenement gesteund door alle andere personeelsleden van het Heilig-Hartziekenhuis.

Dagelijks komen we in contact met mensen die de diagnose kanker krijgen.

We streven ernaar om een glimlach op de mensen hun gezicht te toveren en proberen het moeilijke proces te vergemakkelijken door steun te bieden en te luisteren naar de patiënten.

We doen dat met veel enthousiasme en halen er veel voldoening uit.

Sommige patiënten genezen, sommige verliezen helaas de strijd.

Toch zien we dat ondanks deze tegenslag, de patiënten hun moed en doorzettingsvermogen niet verliezen.

Vandaar is de motivatie gegroeid om ons extra in te zetten voor dit goede doel.

We vinden het een geweldig initiatief en willen er graag opnieuw deel van uitmaken. Enerzijds omdat het ons nog meer verbindt met de patiënten, anderzijds omdat het ook ons samenhorigheidsgevoel versterkt.

Dat kan de dienst enkel ten goede komen.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170187936

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.