De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Oudercomité 44e Sint-Maarten

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
5722 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

Beste sympathisanten, ouders, (oud-)leiding, én al wie de scouts 44e Sint-Maarten uit Kalmthout een warm hart toedraagt:

Het oudercomité van de scoutsgroep 44e Sint-Maarten heeft tijdens het hemelvaartweekend van 2022 voor de vierde keer deelgenomen aan de 1000 km ten voordele van Kom op tegen Kanker, na eerdere deelnames in 2014, 2016 en 2019.  Het deed enorm deugd om, na 2 afgelaste corona-edities, er weer bij te zijn in die pelotons én de ongelooflijke warme sfeer mee te maken in Mechelen en de middagsteden.  Het gaf ons een zalig gevoel dat we weer € 11.000 konden overhandigen aan Kom op tegen Kanker! De goesting en het enthousiasme om in 2023 voor een vijfde keer deel te nemen was bij iedereen van ons oudercomité nog heel hard aanwezig !  We zijn ondertussen begonnen met de voorbereidingen, want we willen weer deelnemen met 2 ploegen in 2023 !

De reden voor onze deelname is simpel! We kennen allemaal wel iemand  (in de familie, kennissen– of vriendenkring, op het werk …) die getroffen is door deze vreselijke ziekte, ervan herstellende, overleden of gelukkig genezen. Vaak heeft men ook van heel dichtbij meegemaakt wat kanker allemaal met die persoon en de omgeving doet. Daarom willen wij onze schouders onder dit project zetten, want een wereld zonder kanker kan alleen maar bereikt worden met héél veel wetenschappelijk onderzoek. Al deze onderzoeken kosten handenvol geld, en onze bijdrage is een kleine stap in de goede richting.

Om aan ons beoogd startgeld te geraken van € 11.000 (2 ploegen, € 5.500 per deelnemende ploeg) hopen we nog altijd op jullie massale steun! Elke ingezamelde euro gaat immers integraal naar kankeronderzoek! We gaan de komende maanden (in aanloop naar mei 2023) alvast een aantal acties op touw zetten, ééntje hebben we al concreet vastgelegd. Op zaterdag 28 januari 2023 vindt onze (8ste) quizavond weer plaats in de zaal van het Gitok Kalmthout, een superleuke multimediaquiz met gevarieerde vragen, filmpjes, muziek, puzzels en droedels ... !  Noteer deze datum al zeker in jullie agenda, meer info hierover bij onze 'acties'.

Je kan ons team ook financieel steunen. Vanaf € 40 per jaar geeft dit recht op een fiscaal attest dat Kom op tegen Kanker uitgeeft. Giften vanaf € 40 per jaar zijn tot 45 % fiscaal aftrekbaar, een gift van € 40 kost je dus maar € 22 want je krijgt € 18 terug. Giften kunnen gestort worden op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker : BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk !) en de negencijferige code van ons team : 170 089 203 (correcte omschrijving is dus : GIFT 170 089 203).

Namens het oudercomité van de scouts 44e Sint-Maarten: énorm bedankt om ons team te willen steunen!!  

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170089203

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.