De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Powerbikers

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
10.400 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

De Powerbikers zijn de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het wereldje van mountainbikelievend Heist-op-den-Berg en omstreken. Het is een vriendengroep die van MTB houdt en er in een recreatieve of ontspannen sfeer (aan ieder de keuze) elke zondagmorgen eens lekker tegenaan gaat. Ter nagedachtenis van één van onze stichtende leden - die vorig jaar plots ongemeen hard door kanker werd aangepakt - zijn we heel dankbaar om via de 1000 km een symbolische bijdrage te mogen leveren. Laat het een bijdrage van hoop zijn, de hoop om na het vallen weer op te staan en door te gaan, om daarna weer rechtop te staan en weer door te gaan.

Na een eerste succesvolle deelname met 1 team vorig jaar, plannen we om in mei 2019 met 3 teams te starten. We zullen er tijdens het hemelvaartweekend dan ook opnieuw voluit voor gaan omdat elke bijdrage voor kankeronderzoek o zo belangrijk is en enkele duwtjes in de rug voor alle slachtoffers meer dan welkom zijn.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170199050

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.